Engasjement og opppmerksomhet gjennom video: En Guide fra Rastlaus Media

Hvorfor videoinnhold er viktig for SEO

I den digitale markedsføringens tidsalder, spiller videoinnhold en nøkkelrolle i å styrke din nettilstedeværelse. Rastlaus Media forstår at video gir et konkurransefortrinn og er essensielt for å opprettholde eller styrke din bedrifts posisjon i markedet.

Engasjement og oppmerksomhet gjennom Video

Videoinnhold tiltrekker seg mer oppmerksomhet enn tradisjonelt innhold, noe som også gjelder for søkemotorer som Google. Med bare 26% av Google-annonser som bruker videominiatyrbilder, til tross for høyere klikkfrekvenser, blir det klart at videoinnhold prioriteres.

Fordeler med videoinnhold i SEO

  • Økt Organisk Trafikk: Inkludering av video på nettsider har vist seg å øke organisk trafikk betydelig.
  • Forbedrer Tidsbruk og Tilbakekoblinger: Videoinnhold kan øke tiden besøkende tilbringer på nettstedet ditt og antall tilbakekoblinger, noe som er avgjørende faktorer for Google’s SEO-rangeringer.
  • Reduserer Fluktfrekvens: Videoer engasjerer publikum raskere og mer effektivt, noe som bidrar til å redusere fluktfrekvensen på nettsiden.

Videoinnhold på mobile enheter

Med økende bruk av mobile enheter, blir video enda viktigere. Lettfordøyelig og raskt kommunisert visuelt innhold, som videoer, er ofte nøkkelen til suksess i dagens digitale landskap.

Effektiviteten av videoinnhold

Videoinnhold gir 41% høyere klikkfrekvens enn ren tekst. Ved å integrere video i din strategi, kan du formidle komplekse budskap på en enkel og engasjerende måte.

Oppdag mer om hvordan du kan bruke videoinnhold i sosiale medier og som et markedsføringsverktøy på Rastlaus Media’s Blogg.

Hold deg oppdatert med Rastlaus Media

Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag for å motta de nyeste tipsene, inspirasjon, tutorials og tilbud innen animasjon, filmproduksjon og digital markedsføring!

Produsent

Christoffer Gundersen
www.rastlausmedia.com

Rastlaus-Media-Animasjon

Hva kan vi hjelpe deg med?

Har du noe i tankene? Fyll inn detaljene nedenfor for å motta et tilbud.

© 2018 All rights Reserved. Design by Rastlaus Media.