Focus Together appen!

I vårt prosjekt med Focus Together utviklet Rastlaus Media logoen og branding. Dessuten designet vi nettstedet og bidro med UX-design for appens kart. Focus Together fremmer et bærekraftig fellesskap gjennom grønne aktiviteter og utfordringer for miljøansvar og positiv samfunnspåvirkning.

Focus Together-mobilappen: En revolusjon innen bærekraft

Lansert i juli 2023, kobler Focus Togethers app brukere til bærekraftige produkter og tjenester, og belønner deltakelse. Deres motto, ‘Om alle gjør litt, så får vi til mye!’, reflekterer deres etos om kollektiv innsats for miljø og samfunn.

Rastlaus Media og Focus Together: En bærekraftig innsats

Rastlaus Media bidro til visuell identitet og merkevarebygging for Focus Together. I tillegg forbedret vi brukeropplevelsen i deres app, spesielt kartfunksjonaliteten. Dette støtter Focus Togethers mål om enkel og engasjerende interaksjon, rettet mot bærekraftmål.

Kunde

Produsent

Grafisk, Animasjon, Web & UX design

Focus together appen

Samarbeid for bærekraft: Rastlaus Media med Focus Together

I juli 2023 ble et spennende samarbeid mellom Rastlaus Media og Focus Together lansert, som representerer et steg fremover i bærekraftig teknologi og samfunnsengasjement. Focus Together, en innovativ bærekraftig plattform, har som mål å oppmuntre til grønne aktiviteter og utfordringer, og fremmer et fellesskap fokusert på miljøansvar og positiv samfunnspåvirkning. Dette prosjektet markerte en milepæl for begge organisasjonene, da de samarbeidet om å skape en mer bærekraftig fremtid.

Bærekraftig varemerke!

Rastlaus Medias ekspertise ble benyttet for å utvikle logo og branding, design av nettsted, og UX-design for et interaktivt kart i Focus Togethers app. Denne appen er et eksempel på hvordan teknologi kan brukes til å koble brukere til bærekraftige produkter og tjenester, og belønne dem for deres deltagelse i miljøvennlige aktiviteter.

Visuell identitet & merkevare

Den visuelle identiteten og merkevarebyggingen til Focus Together reflekterer deres motto, «Om alle gjør litt, så får vi til mye!» Dette mottoet fanger essensen av deres etos om kollektiv handling for miljømessig og sosial forbedring. Rastlaus Medias bidrag i utformingen av appens kartfunksjonalitet bidro til å forenkle og gjøre brukeropplevelsen mer engasjerende, noe som er kritisk for å nå bærekraftmål.

Vi er stolte av å kunne være med å fremme bærekraft gjennom kreativitet

Dette samarbeidet demonstrerer hvordan kreativitet og teknologi kan forenes for å oppnå bærekraftige løsninger. Rastlaus Medias arbeid med Focus Together er et skinnende eksempel på hvordan digital ekspertise kan anvendes for å fremme sosialt ansvar og miljøvennlig adferd.

Besøk Focus Together for å lære mer om deres plattform og hvordan du kan delta i deres grønne initiativer.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Har du noe i tankene? Fyll inn detaljene nedenfor for å motta et tilbud.

© 2018 All rights Reserved. Design by Rastlaus Media.